TSAM Tidak Merajuk

Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa tidak merajuk selepas menghantar peletakan jawan, beberapa hari lalu.


Menurut Annuar yang ditemui pihak media petang tadi, pengunduran beliau kerana mahu melepaskan jawatan itu kepada individu lain menguruskan persatuan dengan dana terhad.

Beliau juga menegaskan mungkin akan kembali tersebut jika penganti tidak serasi dengan jawatan tersebut.

Melihat pada kenyataan dari beliau, RedsfcNews simpulkan TSAM tekad melepaskan jawatan yang disandang  beliau sejak 2008 tersebut.

Selepas merangkul banyak kejayaan di peringkat Domestik dan Asia, pengunduran beliau menimbulkan perdebatan hangat dalam kalangan peminat setia The Red Warriors.

Ada yang menyokong dan ada yang membantah.

Pihak jawatankuasa eksekutif KAFA juga dilihat tidak bersedia peletakan jawatan Presiden mereka memaksa satu mesyuarat khas akan diadakan dalam masa terdekat untuk membincangkan akan perkara ini.

Mesyuarat kali pertama sehari selepas surat pengunduran dihantar telah ditolak oleh pengurusan KAFA diketuai Timbalan Presiden, Dato Affandi Hamzah.

Share on Google Plus

About RedsFC

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 ulasan: